X

Я сам винен у зраді дружини. Я з дружиною майже 7 років разом, виховуємо маленьку дочку. Коли дружина чекала дитину, я поїхав на заробітки. А коли це все сталося в Україні, я залишився закордоном, а гроші пересилаю дружині, хоч і розумію, що їй важко і не вистачає саме сильного плеча

Я сам винен у зраді дружини. Я з дружиною майже 7 років разом, виховуємо маленьку дочку. Коли дружина чекала дитину, я поїхав на заробітки. Ми жили не багато, і я розумів, що найкраще буде, якщо я поїду, щоб у родині були були гроші. У результаті я поїхав майже на рік, регулярно підтримували зв’язок по відео.

Спочатку ми тужили один по одному, і відстань була дуже велика, але розуміли, що це на благо дитини. Коли дружина народила, я не приїхав і не зустрів їх, бо розумів, що зараз потрібні гроші дитині і їй, з цього й працював далі.

Після я пропустив хрестини своєї дитини, мене теж не було, я так само був на заробітках. Коли Оленка дзвонила і казала, щоб я приїжджав, я спершу сказав, що наступного місяця приїду, але слова не дотримався.

Мені стало звично там жити, де працював, я відмовлявся, що спочатку закриємо борги та кредити, потім я приїду.

А коли це все сталося в Україні, я залишився закордоном, а гроші пересилаю дружині, хоч і розумію, що їй важко і не вистачає саме сильного плеча. Вона ще й сирота, немає ні батьків ні сестер-братів, тому їй важко було подвійно, я це розумію.

Весь цей час дружина була одна з дитиною. Вона не виспалася, і їй ніхто не допомагав від слова зовсім. Коли у дружини не вистачило терпіння, вона зателефонувала і сказала: мені все одно, я їду до тебе. Коли вона до мене приїхала, ми винайняли квартиру і жили добре, але я дуже багато працював, бувало, робота була і по 14 годин щодня крім неділі.

Зрештою ми прожили за кордоном два місяці. А потім вони з дочкою повернулися назад до того міста, де ми жили.

А через два тижні Оленка каже, що вона має стосунки з чоловіком і зізнається, що зрадила мене з ним! Ось так, і що робити тепер, я не знаю. Після закінчення цієї вахти я повернуся додому.

Зараз я намагаюся повернути сім’ю і готовий пробачити їй зраду і кажу їй, що хочу ще одну дитину. Чи роблю я правильно, що готовий пробачити дружині таке?

Я звинувачую себе в тому, що не був у скрутний момент з нею, коли дитина росла, але чи правильно я роблю, що хочу повернути сім’ю? Не розмовляючи з Оленою, я готовий все закінчити і розлучитися, але як тільки вона дзвонить, я ніби сам не свій, хочу повернути свою родину, хочу дитину від неї і жити разом з ними.

Але Оленка каже, що виправити щось вже не можливо, що вона хоче бути з тим чоловіком, а коли я приїду, ми просто розлучимося. Як мені повернути своє щастя, підкажіть будь ласка.

Що робити, не знаю, чи заплутався повністю.

Передрук без посилання заборонено.

Фото ілюстративне, авторське.

M Alena:
Related Post