X

– Я знаю легкий спосіб закрити іпотеку достроково! – розмахувала руками Алла Петрівна, моя свекруха,  тикаючи пальцем в газетку. – Більше Тарасикові не доведеться орати на двох роботах, поки ти, нахлібниця, сидиш удома в декреті! Це які ж грошища!

– Я знаю легкий спосіб закрити іпотеку достроково! – розмахувала руками Алла Петрівна, моя свекруха,  тикаючи пальцем в газетку. – Більше Тарасикові не доведеться орати на двох роботах, поки ти, нахлібниця, сидиш удома в декреті!

– Що ж це за спосіб? – обережно запитала я, недовірливо поглядаючи на свою нову «маму» і принесену нею пресу. – Сама я не можу на роботу влаштуватися. У вас на дитину часу немає, а для садочка він малий і часто хворіє.

Тут свекруха переможно розгорнула жовту газетку, де цілий розворот був присвячений дітям якоїсь зірки. А народила цих дітей наймана мама.

– Ось! – багатозначно сказала свекруха. – Я прочитала, що такі послуги можуть коштувати від мільйона до двох мільйонів гривень. Це які ж грошища!

 – Це виключено! – сказала я сухо. – Я не зможу піти на таке через моральні принципи. А вам вже пора.

– Ледащо! – довго бушувала свекруха Алла Петрівна.

Правда, чоловік свою маму не підтримав – просто сказав, що вона так собі ідею придумала.

Слава богу, Тарас у тебе нормальний. А то б і заснути було страшно – раптом ще якусь статейку прочитають і ще щось вигадають…

Я й забула про цей випадок, але сьогодні вранці один відомий жіночий портал запропонував мені стати такою матір’ю.

Стаття, схожа на рекламну, наполегливо вискакувала, коли я намагалася прочитати новини. Хочете зробити щасливими інших? Ідіть до нас, ми все вам розповімо!

Але особисто я б не змогла виносити дитину, а потім віддати її. Тому навіть думати в цю сторону не виходить.

Але уявляю, як би Аллі Петрівні хотілося, аби я пристала на її ідею!

M Alena:
Related Post