X

За 7 років подружнього життя я народила трьох діток. Тому Василь і не пішов захищати Україну і дуже тішиться, як і його мама. Зараз сину Андрію 6 років, Марічці 3, а молодшому Назарчику всього півроку. Я й не думала-не гадала. Минулої п’ятниці обідали з чоловіком за столом. Я поклала собі три котлетки в тарілку, а він розізлився

За 7 років подружнього життя я народила трьох діток. Тому Василь і не пішов захищати Україну і дуже тішиться, як і його мама. Та і я рада, чесно кажучи. Без чоловіка мені б зовсім тяжко було.

Та допис, мій, власне, зовсім не про це.

Зараз сину Андрію 6 років, Марічці 3, а молодшому Назарчику всього півроку. Мені 36 років. Бути багатодітною мамою непросто. Тому не дивно, що я нічого не встигаю.

Мені було під 30, коли ми із Василем познайомилися. Всі мої подружки на той вже вийшли заміж, а я ніяк не могла знайти пару. Робота, дім, робота. А тут він – високий, симпатичний, колишній спортсмен, начальник відділу.

Навіть не думала, що сподобаюся йому. Зрозуміла, що все серйозно, тільки коли Василь повів з мамою знайомитися. З матір’ю ж будь-кого не знайомлять, думала я.

Свекруха Антоніна Сергіївна виявилася наймилішою жінкою. Вона відразу сказала Васі, що я дівчина славна, і підштовхнула його до весілля.

Скоро ми справді одружилися. А потім з’явився Андрійко, я перестала працювати. З того часу переходжу лише з одного декрету до наступного декрету.

Старших у садок не відправляю, адже я все одно вдома. Та й часи такі… Андрійка на танці вожу та на малювання. З Марічкою поки що сама займаюся. Але дітям спілкування вистачає. Почуваюся дуже гідною мамою.

Проблема виникла з іншого боку – я й не думала-не гадала. Я після народження Назарчика набрала вагу і важу вже під 80. Хоча раніше була як тростинка, важила 49 кілограм. Але тоді я в спортзал ходила щонайменше двічі на тиждень. А зараз із трьома дітьми ніяк не встигаю.

Спробуєш займатися вдома – вони пристають, виснуть на руках. А буває і почуваюся не так добре, щоб робити вправи чи менше їсти.

Чоловік спочатку мене жартома називав і ведмежам, і танчиком. Казав, що мені навіть личить такою кругленькою бути. А потім і жартувати перестав. Йому моя вага і вигляд перестали подобатися.

Минулої п’ятниці обідали з чоловіком за столом. Я поклала собі три котлетки в тарілку, а він розізлився.

Забрав собі дві штуки і заявив, що мені час худнути. А потім додав, що якщо йому сподобається інша жінка, то в цьому я сама буду винувата, а не він. Можете собі уявити?

Мені було дуже неприємно і гірко, хоч я розуміла, що тут є правда в його словах. Мені й хотілося б бігати по салонах та манікюри з педикюрами робити. Або хоч би ходити на масаж! Але на таке задоволення нема ні часу, ні грошей. Маски вдома роблю, на цьому все.

Чоловік непогано заробляє, але треба і дітей одягнути, і за гуртки заплатити, і квартплату, і кредити… І Василю треба добре одягатися, щоб виглядати представницько. Він же керівник, як-не-як.

Та й свекрусі допомагаємо. Ось на мене грошей майже і не лишається.

Хоча я і вибрати одяг тепер не можу. Після тих 49 кг все, що я пробую, змушує почуватися слонихою. Вже й віру втратила, що можу стати такою, як раніше.

Всі надії тільки на Антоніну Сергіївну, що вона не дозволить чоловікові залишити сім’ю – мама для Василя справжній авторитет. Сама вона сухорлява, підтягнута, не те, що я.

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, спеціально для Ibilingua.com.

M Alena:
Related Post