X

Ми без задньої думки з чоловіком позичили гроші його сестриці. Віра така людина, що звикла надіятись на кого завгодно, лиш не на себе. Зі своїм чоловіком вона розлучається. З нею залишається дочка, якій також треба чималі гроші, плюс до всього орендована квартира. А недавно Сергій заявив, що Вірі дуже важко буде цей борг віддати. І прийняв рішення від якого я не в захваті!

Соломія як могла намагалася зрозуміти те, що рухало її чоловіком, коли він намагався допомогти своїй сестрі, яка потрапила у важку життєву ситуацію. Вони з чоловіком зайняли зовиці пристойну суму і готові чекати скільки потрібно поки та їх поверне, навіть незважаючи на те, що їм самим необхідні гроші на навчання власного сина.

Однак, коли чоловік запропонував Соломії взяти в кредит необхідну їм суму, вона відповіла, що краще нехай його сестра сама візьме його. Проте чоловік спокійно пояснив Соломії, що його сестрі буде його важко платити, адже вона живе в орендованій квартирі та оплачує послуги репетиторів для своєї дитини.

Слід зазначити, що гроші на оплату житла та послуги репетиторів також дає чоловік Соломії. Дружина впевнена в тому, що якби чоловік не так завзято допомагав завжди своїй сестрі, то вона б мільйон разів подумала, перш ніж подавати на розлучення.

Дружина намагалася як могла достукатися до свідомості чоловіка, але той попросив, щоб вона припинила свої безглузді вчення, так як це все одно не дасть жодного результату.

Коли Сергій, чоловік Соломії вийшов на балкон, то дівчина з досадою зробила величезний ковток чаю, який вже давно охолов. Їй було дуже прикро, що чоловік вирішив віддати всі їхні заощадження своїй сестричці, яка незважаючи на те, що була молодою і здоровою жінкою, ніде не працювала.

Віра завжди доставляла братові величезну кількість проблем. У них ніколи не було батька, а їхня мати пішла з життя за дивних обставин. Тоді Вірі ледве виповнилося чотири, а її братові сімнадцять, тому Сергію довелося взяти на себе всі турботи з її виховання і повністю замінити їй батьків.

Сергій завжди намагався, щоб його сестра нічого не потребувала. Навіть після того, як брат женився, він продовжував забезпечувати і сестричку. Тільки після того, як зовиця вийшла заміж, Соломія відчула полегшення, ніби в неї гора з плечей впала. Проте, як і раніше, брат продовжував на всі свята балувати сестричку подарунками.

Після того, як у Віри виникли деякі проблеми в подружньому житті, Сергій відразу ж сказав їй, що підтримає її в будь-якому разі незалежно від того, яке рішення вона ухвалить. Соломія навпаки намагалася вберегти сестру брата від такого необдуманого вчинку, тим більше, що вони з чоловіком виховували спільну дитину. Однак сестра вирішила, що за допомогою брата вона зможе впоратися із будь-якими життєвими проблемами.

З цього дня і почалися в сім’ї Соломії та Сергія постійні суперечки. Сергій твердо був упевнений у тому, що допомагати сестрі – це його святий обов’язок, а Соломія, що підтримка має йти від щирого серця і ніколи не сприйматися як належне. Найбільше Соломію дивувало те, що чомусь доросла жінка, яка може сама про себе та свою дитину подбати, нічого не хоче робити. Особливо Соломію ображало те, що сестра чоловіка завжди зухвало поводилася по відношенню до неї.

Сьогодні чергова розмова Соломії та чоловіка закінчилася абсолютною поразкою дружини. Тепер Соломія повинна була собі вирішити, як їй вчинити в такій ситуації: змиритися або сказати чоловіку, щоб той вибирав між сестрою та сім’єю. Дівчина чудово розуміла, що зовиця ніколи не відступить від “свого”. Віра “доїтиме” її чоловіка до кінця його днів.

А чий бік готові прийняти ви дружини чи чоловіка? Ситуація склалася двояка з одного боку Сергій правий, що не залишає без допомоги сестру, яка потрапила у важку життєву ситуацію, але з іншого боку можна зрозуміти і дружину, яка сердиться через те, що їхня сім’я потребує грошей, а чоловік віддає сестричці, яка зовсім не думає головою, що робить.

А якби у вашій родині трапилася така ситуація, то як би вчинили ви?

Фото ілюстративне

G Natalya:
Related Post