X

Цю НОВИНКУ приготувала на день народження доньки. Гості були в захваті, спершу від одного вигляду, а потім і від неперевершеного смаку. Якщо хочете скупатись в похвалі – готуйте і не думайте!

Цю НОВИНКУ приготувала на день народження доньки. Гості були в захваті, спершу від одного вигляду, а потім і від неперевершеного смаку. Якщо хочете скупатись в похвалі – готуйте і не думайте!

Завжди хочеться мати під рукою кілька хороших рецептів салатів, з якими «і в бенкет, і в світ», які готуються досить швидко і просто, не дуже витратні, красиво виглядають, щоб гостям показати не соромно було! За матеріалами

Калорійність на 100 г – 133,8 ккал.

Кількість порцій – 6

Час приготування – 1 година

Інгредієнти:

М’ясо курки або кролика – 200 г

Морква – 2 шт.

Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Яйця курячі – 5 шт.

Часник – 1-2 зубчики

Сир – 100 г

Волоські горіхи – 100 г

Родзинки – 100 г

Ківі – 2 шт.

Майонез – 200 г

Приготування салату смарагдовий браслет

Для приготування цього святкового салату потрібно для початку підготувати всі інгредієнти, після чого все укладати в підготовлений в міру плоский салатник, в який посередині поставити стакан.

Потрібно відварити курячу грудку або м’ясо кролика (що краще) і дрібно нарізати.

Відварені яйця натерти на крупній тертці.

Читайте також:Я ЧАСТО, ОСОБЛИВО В ПІСТ, ГОТУЮ КОТЛЕТКИ ЗА ЦИМИ РЕЦЕПТАМИ. ДЕЯКІ З НИХ ГОТУВАЛА, ЩЕ МОЯ БАБУСЯ. ПОВІРТЕ, ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО!

Нарізати четвертинками цибулю і на середній тертці натерти моркву. Це не сильно обсмажити на олії. Після чого перекласти в блюдце, щоб воно не продовжувало засмажувати на сковороді.

Родзинки при необхідності перебрати і ошпарити окропом, щоб вони булив м’якими.

Подрібнити волоські горіхи.

Сир натерти на крупній тертці.

За бажанням в майонез видавити 1-2 зубчики часнику.

У салатниці по центру поставити склянку і почати все по черзі викладати. Першим викласти навколо склянки м’ясо курки або кролика і змастити майонезом.

Далі посипати родзинками.

Наступними викласти обсмажені моркву з цибулею і знову змастити майонезом.

Посипати горіхами.

Потім яйця натерті.

Посипати сиром і знову все ретельно промазати майонезом.

Акуратно витягнути стакан і прикрасити салат зверху кружечками очищеного ківі.

Такий салат і на смак хороший – ніжний, злегка солодкуватий, і виглядає естетично!

Курку або м’ясо кролика за бажанням можна не варити, а нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковорідці в олії. При обсмажуванні м’ясо посолити і трохи поперчити.

Після кроку з посипкою яєць можна знову змастити майонезом, так салат буде соковитіше. Майонез краще брати середньої жирності, щоб він був не дуже густий. Так краще просочаться інгредієнти смарагдового браслета.

G Natalya:
Related Post