X

Я щиро вірила, що Дмитро прийде з букетом квітів. Як-не-як, а день матері сьогодні. Але виявилося, я цього свята не гідна. Чоловік прийшов з пустими руками. Коли я спитала, де мій подаруночок, Дмитро фиркнув, що я йому не мама. Свою він привітав. Свекруха по телефону хвалилася, що виростила гарного сина. Він подарував квіти і набір рушників, а мені просто хотілося плакати

Сьогодні день матері, але я провела його в сльозах, хоч і подарувала чоловіку двох синочків.

В нас з чоловіком двоє дітей близнюків – хлопчики, яким два місяці тому виповнилося два рочки.

Ми середньостатистична сім’я. Не “жируємо”, але на елементарне хватає. Добре, що маємо свою квартиру, і не тулимось з батьками чи тратимо гроші на оренду.

Я щось забула про свято день матері, оскільки заклопотана з дітьми і домом. Але буквально вчора мені попалася новина десь в якійсь соціальній мережі.

Я ж і чоловіку нагадала, щоб встиг підготуватися.

Ми ще ніколи не святкували цього свята, ну так, щоб справді святкувати, оскільки минулого року було не до того. Звичайно, і зараз всім нам важко, але потрібно продовжувати жити.

І ось цього разу я надіялась, що чоловік зробить мені приємний сюрприз. Але не все так просто, як виявилося.

Зранку він прокинувся, поїхав в торговий центр, а після зателефонував і сказав, що їде привітати свою маму.

Свекруха живе в нашому місті.

Ну, думаю, поїхав так поїхав. Я була щаслива, що мене вирішив не тягнути з собою. З дітьми, а тут ще й двоє, дуже важко в такому віці.

Я на обід замовила суші, щоб створити святкову атмосферу і стала з хлопчиками чекати тата.

Я щиро вірила, що Дмитро прийде з букетом квітів і з якимось, хоч чисто символічним, подарунком.

Я вважаю, що заслужила на це. Мами діток, а особливо близнюків, мене зрозуміють.

Але виявилося, я цього свята не гідна.

Чоловік прийшов з пустими руками.

Коли я засмучена його спитала, де мій подаруночок, він сказав, що я йому не мама. Свою він привітав.

Читайте також: Я його власноруч бісером вишивала, тому коли вперше переступила поріг нової квартири сина, і обійшовши всі кімнати, образ не знайшла, сильно розчарувалася. Я не з тих, хто буде мовчати, тому відразу ж стала питати в невістки, чому він ще не висить над ліжком. Та Інна таким спокійним тоном сказала, що він не вписується в їх інтер’єр. Мало того, що наш син священиком не став, як ми мріяли, так він ще й на такій дамі одружився, що мене трясе

Свекруха по телефону хвалилася мені, що виростила гарного сина. Він подарував квіти і набір рушників, а мені просто хотілося плакати.

І ось тепер в мене питання, чи справді чоловік не повинен вітати маму своїх дітей в цей день, а лише свою, яка подарувала життя?

Якщо він не правий, то як йому це донести?

Автор -Наталя У

Передрук заборонено!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

G Natalya:
Related Post