fbpx

Молитва «Отче наш» дана нам самим Господом, і це і є запорука її неймовірної сили. Вона  заспокоює, зцілює, очищає, рятує і навіть сповільнює час. Як правильно читати: розповідь духовника.

Молитва «Отче наш» дана нам самим Господом, і це і є запорука її неймовірної сили.

Господь сказав йому у відповідь: написано: Не хлібом самим буде жити людина, але кожним словом, що виходить з уст Божих. (Мт 4, 4)

Молитва «Отче наш» – це єдина молитва, яку дав усім людям на землі Сам Господь Ісус Христос.

Молитва ця – таємнича і володіє великою силоюю

Людина, прочитавши цю молитву вранці – повільно 12 – 15 разів – зберігається весь день Богом – від будь-якого лиха, а головне, навколо неї скрізь – мир і спокій.

Єдина умова для цього – людина повинна бути доброю і простити всіх своїх кривдників. І по-доброму думати про людей.

Не можна – заздрити людям і бажати їм худого.

Не можна – погано думати про людей, засуджувати і лаяти їх.

Не можна – гордо думати про себе, що я ось – хороший, правильний і всіх розумніше.

Не можна – таїти образу всередині і не прощати.

Треба вчитися жаліти людей і прагнути їм по-доброму допомагати.

Тільки тоді ця молитва починає допомагати людям.

Молитва «Отче наш» читається 40 раз в день – рятує людину в цей день від будь-якої катастрофи, бурі, землетрусу, повені, аварії, від будь-яких стихійних лих і навіть від війни.

Є свідчення багатьох людей, про те, як ця молитва, що читається мовчки, про себе – зупиняє конфлікти і бійки, які відбувалися навколо.

Також ця молитва заспокоює розгніване начальство.

Примиряє подружжя під час великої сімейної сварки.

Заспокоює дітей, роблячи їх слухняними своїм батькам.

Допомагає успішно проводити будь-які складні ділові переговори.

Ця молитва – ВСЕ і ВСІХ ЗАСПОКОЮЄ і навколо неї встановлюється мир.

Найнадійніший спосіб очищення душі і дому від нечистої – це молитва “Отче наш”.

Якщо нею постійно подумки молитися або слухати її в авто, на повторі в комп’ютері – то вся нечисть з хати і з душі зникає.

Немає молитви сильніше, ніж ця. Її дав нам, всім людям для молитовного життя, наш Спаситель і Бог Ісус Христос.

Ось уже майже півроку у мене вдома з колонок комп’ютера постійно не голосно звучить або молитва “Отче наш” або псалми Давида 50, 90 і 118 або глави з Нового Завіту з Нагірної Проповіддю Ісуса Христа (її треба знати і виконувати, щоб свого часу потрапити в Його Царство а не в Пекло).

Я помітив, що нечисть боїться тільки Слова Божого – коли постійно, про себе, молишся молитвою “Отче наш” – душа заспокоюється, думки приходять в порядок. Негативні думки, що посилаються бісами, демонами і лукавим – зникають з голови (значить, і сили зла з душі йдуть).

Я на собі перевірив, що Слово Бога має цілющу силу.

Ще минулого літа я був дуже хворою людиною. Голова боліла так, що не спав ночами – доводилося пити дорогі таблетки. І я насилу, з великою задишкою піднімався на дзвіницю… Не вистачало сил…

З тих пір, як я почав ПОСТІЙНО молитися молитвою “Отче наш” і слухати її в “музиці”, сил настільки додалося, що я майже бігаю не переводячи дихання на дзвіницю через дві сходинки… І пішли всі мої хвороби.

І тепер в голові у мене більше жодної негативної думки і поганих бажань, хоча раніше там матюків було дуже багато (я не з чуток знаю, що таке духовна лайка і боротьба з помислами… Мат – це мова бісів.)

Повинен сказати, що привчити себе постійно молитися і слухати молитви дуже важко і незвично. Особливо на перших порах.

Адже біси в душі не дрімають, намагаються посилати вам думки – сумніви, невіру, скептицизм, зневіру и просто поганий настрій – аби ви тільки не молилися молитвою “Отче наш” и не слухали її.

Але найкраще – намагайтеся постійно, завжди і всюди читати про себе молитву «Отче наш». Слухати молитви і псалми – добре, але читати самому молитву – набагато корисніше, і Богу це дуже приємно, коли людина – не лінується і постійно розмовляє з Богом.

І з бажанням дивитися телевізор теж не так просто розлучитися. Якщо хочете мати міцне здоров’я – треба себе змусити від нього відмовитися (занадто багато негативу і брехні показують – а це дуже шкідливо для наших душ).

Краще замість нього слухати Слово Боже – є хороший Сайт «Православне Аудіо Азбука віри». Читати, слухати «Новий і Старий Завіт”. Там зручний варіант аудіо Нового Завіту і Псалмів, повчань святих і проповідей відомих священиків.

Треба постійно оточувати себе Словом Божим в будинку, читаючи і слухаючи молитву “Отче наш”, псалми Давида і Новий Завіт Ісуса Христа, і постійно подумки молитися молитвою “Отче наш” поза домом, куди б ви не пішли і не поїхали. І тоді вам будуть не страшні демони з їх підступами і лукавий, і всі злі люди.

ВАЖЛИВО: крім молитовного життя ви повинні намагатися не грішити, частіше ходити до церкви на Сповідь і причащатися Святих Христових Тайн.

Треба привчити себе ходити щонеділі і всі великі православні свята на службу в храм і обов’язково ретельно і щиросердно сповідувати свої гріхи і причащатися, намагатися дотримуватися всіх Постів і пісних днів.

Постійна Сповідь привчає нас бути уважними – до свого життя і до всіх людей, змушує нас боротися зі своїми недоліками і пристрастями, позбавляє нас від гріхів і бісівських впливів, а це дуже важливо для нашого Духовного життя.

Існують лише три основні молитви: «Отче наш», «Ісусова молитва» і молитва Духу Святому «Царю Небесний» – це найсильніші молитви, які дарував Господь всім людям.

Ці молитви – незвичайні, вони самі, як і причастя Святих Христових Тайн, освячують людину і все навколо неї, САМІ виправляють людину, рятують від поганих недоліків характеру і пристрастей, зміцнюють людину, множать її фізичні і душевні сили.

Людина, якщо читає ці молитви кілька років поспіль, наприклад, рік, два, три, п’ять років поспіль, то у неї в кілька разів збільшуються фізичні сили і вона починає відчувати себе як в молодості: починає швидко ходити і бігати, починає робити спокійно і швидко багато важкої фізичної роботи і набагато менше втомлюватися.

А головне, час, в якому людина живе, – уповільнює свій хід – до двох, а часом і до трьох разів! Це – Велике диво Боже і Божий дар цій людині!

І тому ця людина, щоб не почала робити – все встигнете зробити!

«І в усьому, що б він не робив, – встигне». (1 псалом царя Давида.)

ПРОТОІЄРЕЙ АНАТОЛІЙ ЗИГАРЬ

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з вільних джерел, kruzhedelye

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page