fbpx

Освітлюємо своє життя вчинками віри. “Коли око твоє здорове, все тіло твоє світле” (Лк 11, 34-41)

“Коли око твоє здорове, все тіло твоє світле” (Лк 11, 34-41).

Часто не розуміємо, не усвідомлюємо даної правди і діємо механічно, бо так прийнято, такий звичай, інші так роблять і так ми привикли. Тому і не завжди ми маємо успіхи, впевненість, що все вирішимо.

Наше життя завжди будуємо на основі певних правил, правди, яку пізнаємо самі чи отримуємо від інших.

Тоді вчинки та життя стають наповнені світлом правди та любові, присутності самого Бога. З допомогою правди й любові бачимо присутність Ісуса в щоденному житті та праці, як Він присутній біля нас, допомагає та провадить нашу працю. Такий підхід до життя та праці гарантує нам успіхи.

Для віруючої людини основою життя і праці є Божа правда та сам Бог, а не власні сили й знання. Коли розпочинаємо якусь справу найперше в наших думках, розумі, слід поєднати її з Ісусом, надією на Нього.

Бо тоді маємо впевненість успіху. Так закладаємо Божу правду в основу кожного діла, освітлюємо свій розум світлом Божої мудрості.

Християнин завжди керується вірою, а тим самим Христовою правдою. Наша віра буде правдивою, коли вона буде проявлятися у словах та вчинках: у виконанні обов’язків, ставленні до людей у дусі правди.

Тоді отримаємо важливі плоди віри: життя наповниться духовним світлом – присутністю Ісуса, любові та милосердя до ближніх.

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.

You cannot copy content of this page